Lepolan tila logo

Tuotteet

Lähiruokaa monipuolisesti

Marjat

Tilan valikoimiin kuuluu tällä hetkellä mansikat ja vadelmat. Marjoja saa tulla poimimaan itse tai halutessaan niitä saa myös valmiiksi poimittuna. Mansikkalajikkeita ovat Polka, Korona ja Jonsok. Vadelmalajikkeista löytyy Maurin Makeaa, Muskokaa ja Stioraa. Kasvinsuojelu hoidetaan käyttämällä biologisia kasvinsuojelukeinoja sekä luonnonmukaisessa viljelyssä käytettäviä menetelmiä. ‍ Tulevaisuudessa tilalta saa myös puna- ja mustaherukkaa sekä omien marjojen ja hunajan jatkojalostustuotteita, kuten hilloja ja mehuja!

Kanamunat

Tilalta voi ostaa myös herkullisia, vapaana elävien maatiaiskanojen, kananmunia. Kanat saavat viettää lajilleen ominaista elämää isossa tilassa ja kesällä kanat kuopsuttelevat vapaana pihapiirissä. Kananmunat kannattaa varata hyvissä ajoin ennen tuloa!

Hunaja

Lepolan mehiläisillä on tärkeä rooli pölyttää tilan marjapensaat. Samalla ne valmistavat pesissään herkullista hunajaa, jota pääsee ostamaan loppukesästä. Alueella vallitsee puhdas luonto, joten hunaja on taatusti hyvälaatuista. Tule tutustumaan mehiläisiin ja niiden sielunelämään myös kotieläinpihan yhteydessä!